Kroniek van de familie

Van Hou(d)t

Er leeft heel wat belangstelling voor de Eerste Wereldoorlog en hoe die ingreep op de lokale en familiale geschiedenis. Daarom lanceerde het Instituut voor Veteranen de online gegevensbank www.wardeadregister.be met meer dan 40.000 Belgische gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog. - See more at: http://www.heemkunde-vlaanderen.be/ontdek-meer-over-de-gesneuvelden-uit-je-dorp-of-familie/#sthash.1U7c0ZuB.dpufEr leeft heel wat belangstelling voor de Eerste Wereldoorlog en hoe die ingreep op de lokale en familiale geschiedenis. Daarom lanceerde het Instituut voor Veteranen de online gegevensbank www.wardeadregister.be met meer dan 40.000 Belgische gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog.
Er leeft heel wat belangstelling voor de Eerste Wereldoorlog en hoe die ingreep op de lokale en familiale geschiedenis. Daarom lanceerde het Instituut voor Veteranen de online gegevensbank www.wardeadregister.be met meer dan 40.000 Belgische gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog. - See more at: http://www.heemkunde-vlaanderen.be/ontdek-meer-over-de-gesneuvelden-uit-je-dorp-of-familie/#sthash.1U7c0ZuB.dpuf
 
Er leeft heel wat belangstelling voor de Eerste Wereldoorlog en hoe die ingreep op de lokale en familiale geschiedenis. Daarom lanceerde het Instituut voor Veteranen de online gegevensbank www.wardeadregister.be met meer dan 40.000 Belgische gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog.
 
Het volledige artikel op Heemkunde Vlaanderen lees je hier.